Πώς να μεγαλώσετε γρήγορα τα μαλλιά

Η ανάπτυξη των τριχών προκαλείται από την κυτταρική διαίρεση και με αυτό ο κύκλος ανάπτυξης των τριχών είναι στενά συνδεδεμένος. Τα νέα κύτταρα ωθούν κυριολεκτικά τα μαλλιά προς τα εμπρός, επιμηκύνοντας έτσι. Η νέα μάζα των μαλλιών μεγαλώνει στη ρίζα. Ο ρυθμός ανάπτυξης εξαρτάται από το ρυθμό της κυτταρικής διαίρεσης.Ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών είναι κατά μέσο όρο περίπου 1,25 εκατοστά το μήνα και κατά συνέπεια περίπου 15 εκατοστά το χρόνο. Μπορεί να επιβραδυνθεί με την αύξηση της ηλικίας-σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 0,25 εκατοστά το μήνα. Σε ένα υγιές κεφάλι, αναπτύσσονται κατά μέσο όρο 100.000 τρίχες.

Η διάρκεια ζωής 1 κύκλος μαλλιών καθενός από αυτά

Η διάρκεια ζωής 1 κύκλος μαλλιών καθενός από αυτάτα μαλλιά υπό κανονικές συνθήκες διαρκεί από 1 έως 6 χρόνια. Τα μαλλιά στη συνέχεια πέφτουν και αντικαθίστανται από μια νέα τρίχα.Ο κύκλος των μαλλιών αποτελείται από διάφορες φάσεις. Το Anagen είναι η φάση ανάπτυξης. Όσο περισσότερο βρίσκονται τα μαλλιά σε αυτό το στάδιο, τόσο περισσότερο μπορεί να αναπτυχθεί σε μεγαλύτερο μήκος. Το catagen είναι η φάση ηρεμίας, όταν τα μαλλιά δεν μεγαλώνουν πλέον, επειδή η κυτταρική διαίρεση έχει σταματήσει.

Τέλος, το telogen είναι το τελικό στάδιο, όταν τα μαλλιά αποτυπώνονται με νέες τρίχες που παράγονται στη ρίζα των μαλλιών.Τα μαλλιά μεγαλώνουν με την ίδια ταχύτητα σε ολόκληρο το κεφάλι. Δεν υπάρχει διαφορά στον ρυθμό ανάπτυξης μαλλιών στα κτυπήματα, τον αυχένα ή το στέμμα.Μπορεί να νομίζετε ότι τα μαλλιά στα κτυπήματα μεγαλώνουν γρηγορότερα από ό, τι σε άλλα μέρη του κεφαλιού, αλλά αυτό είναι μόνο μια ψευδαίσθηση. Τα κτυπήματα συχνά κόβονται ακριβώς πάνω από τα φρύδια και επομένως η αύξηση είναι πιο αισθητή από ό, τι αλλού. Ακόμη και φορώντας ένα ζιβάγκο μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι η τρίχα έχει αυξηθεί, αλλά είναι επίσης απλά μια ψευδαίσθηση.

Βελτιώστε την ανάπτυξη των μαλλιών και την ποιότητά τους μπορείτε με τον σωστό τρόπο ζωής, τα μαλλιά μεγαλώνουν με μέσο ρυθμό περίπου ενός εκατοστού ανά μήνα. Δηλαδή, 12 εκατοστά το χρόνο. Αλλά για μερικούς ανθρώπους μπορούν να αυξηθούν ακόμη και κατά 1,5 εκατοστά το μήνα. Και σε ένα χρόνο παίρνουν μια αύξηση ενός συνόλου 18 εκ. Αλλά αυτές είναι μάλλον εξαιρέσεις. Με την αύξηση της ηλικίας, ο ρυθμός ανάπτυξης των τριχών επιβραδύνεται, ακόμη και μέχρι 0,25 εκατοστά το μήνα.Η ίδια η τρίχα ζει από ένα έως έξι χρόνια, εξαρτάται από πολλές ειδικές συνθήκες του οργανισμού και του περιβάλλοντος του.

Τα μαλλιά μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους πέφτουν και αντικαθίστανται από ένα νέο. Επίσης, μόνο μέχρι μια ορισμένη ηλικία. Αυτό οφείλεται σε γενετικές διατάξεις ή ακόμα και σε κατάσταση υγείας. Ως εκ τούτου, η υπερβολική απώλεια μαλλιών περισσότερες από 100 τρίχες την ημέρα καλύτερη αντιμετώπιση με το γιατρό και να αναζητήσουν τις αιτίες.Ανάλογα με το πόσο μακριά είναι η μέση από τις άκρες των μαλλιών τη στιγμή που θέλετε να μεγαλώσετε τα μαλλιά στη μέση αρχίζουν να εντοπίζουν. Δεδομένου ότι τα μαλλιά μεγαλώνουν με ρυθμό 12-15 εκατοστά το χρόνο, απλά πρέπει να μετρήσετε την απόσταση και να την μετρήσετε στο χρόνο.

Ωστόσο προσθέστε την προθεσμία και το πιθανό

Ωστόσο προσθέστε την προθεσμία και το πιθανόκόψιμο των άκρων των μαλλιών, κάτι που είναι μερικές φορές αναπόφευκτο.Σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ένας ενήλικας. Η εξαίρεση είναι μόνο στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής, όταν η ανάπτυξη των μαλλιών σε κάθε παιδί ποικίλλει. Ακριβώς όπως η ανάπτυξη άλλων τμημάτων του σώματος ποικίλλει. Στην αρχή, το σώμα έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει με διάφορα άλλα μέρη, επομένως, δεν είναι πάντα αρκετό υλικό και προσοχή για τα μαλλιά. Ή αντίστροφα. Μερικά παιδιά έχουν ήδη πολλά ποιοτικά και μακριά μαλλιά από πολύ μικρή ηλικία, αλλά, με τη σειρά τους, το υλικό λείπει αλλού.

Σε περίπου πέντε χρόνια, όλα θα είναι leveled.To επιταχύνετε την ανάπτυξη των μαλλιών, τίποτα δεν είναι ούτε σίγουρο ούτε εγγυημένο. Δεν έχουμε ακόμα μια θαυματουργή θεραπεία για την ανάπτυξη των μαλλιών. Αλλά μπορούμε να υποστηρίξουμε τα μαλλιά μας στην ποιότητά τους, ενώ ίσως και στην ταχύτητα της ανάπτυξής τους. Θα πρέπει να βασιστείτε σε πολλά αποδεδειγμένα από την πρακτική βήματαπεριέχουν, ειδικότερα, βιοτίνη, σίδηρο και φολικό οξύ, τα οποία είναι όλες οι ουσίες που προάγουν την υγιή ανάπτυξη όχι μόνο των μαλλιών αλλά και του δέρματος και των νυχιών. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, υπάρχει μια τάση μετά από αυτές τις βιταμίνες κερδίζω βάρος.

Σίγουρα μια διαβούλευση με έναν γιατρό ή τουλάχιστον σε ένα φαρμακείοκαι είναι το κλειδί για τα πάντα θετικά. Συγκεκριμένα, επικεντρωθείτε σε πιάτα που περιέχουν αρκετό ασβέστιο και αμινοξύ κυστεΐνη. Και οι δύο προωθούν την ανάπτυξη των τριχών. Πού μπορείτε να τα βρείτε; Τα περισσότερα σε ξηρούς καρπούς, πλιγούρι βρώμης, μπρόκολο, κόκκινη πιπεριά ή αυγά.Πίνετε αρκετό νερό. Ξεπλένει τις τοξίνες και βοηθά το σώμα να λειτουργήσει σωστά, δηλαδή να αφήσει τα μαλλιά να αναπτυχθούν αρκετά γρήγορα. Τα μαλλιά είναι στις προτεραιότητες του σώματος στις τελευταίες θέσεις.

Επομένως, σκεφτείτε το γεγονός ότι το σώμα πρέπει να τροφοδοτείται με νερό αρκετά πραγματικά για να φτάσει ακόμη και στα ίδια τα μαλλιά.Οι ρίζες των μαλλιών χρειάζονται διατροφή. Και εδώ θα προμηθεύσει αίμα. Πώς να πάρετε περισσότερο αίμα στις ρίζες των μαλλιών; Ναι, φυσικά, με ένα μασάζ κεφαλής. Αλλά το μασάζ θα προωθήσει επίσης την παραγωγή και την απέκκριση των ελαίων και του σμήγματος, τα οποία αν και μπορεί να μην φαίνονται τόσο με την πρώτη ματιά ενισχύουν τις ρίζες και διατηρούν τα μαλλιά ενυδατωμένα.Το άγχος εκδηλώνεται με την πτώση των μαλλιών και επίσης εμποδίζει την ανάπτυξή τους. Έτσι ελαχιστοποιήστε το. Πώς το κάνεις αυτό.

Η διαδικασία μπορεί να βρεθεί στις οδηγίες μας

Η διαδικασία μπορεί να βρεθεί στις οδηγίες μαςκάτω από τον τίτλο Πώς να απαλλαγείτε από το άγχος.Ναι, κάνει και πολλά από αυτά. Η μαξιλαροθήκη πρέπει να είναι ομαλή έτσι ώστε τα μαλλιά να μην πιάνονται σε αυτό, και στη συνέχεια να μην σπάσουν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής κίνησης με το κεφάλι. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να επιλέξετε σατέν ή μετάξι. Τα τελευταία είναι αρκετά ομαλά ώστε να ελαχιστοποιούν την εμπλοκή και το σπάσιμο.Μεταξύ των ανθρώπων μυστηριωδώς εξαπλωθεί ο μύθος ότι τα μαλλιά θα αυξηθούν γρηγορότερα μετά από ένα κούρεμα.

Αλλά τα μαλλιά μεγαλώνουν από τη ρίζα, επομένως η συντόμευση τους στην αντίθετη πλευρά απλά δεν έχει την παραμικρή επίδραση στην ανάπτυξη. Έχει νόημα μόνο να κόβουμε τα άκρα των μαλλιών, αν σπάσουν και δεν φαίνονται όμορφα. Επιπλέον, μπορούν να βλάψουν ακόμη και ολόκληρη την τρίχα.Μία ή δύο φορές την εβδομάδα, Αυτό είναι αρκετό. Θυμηθείτε ότι τα μαλλιά χρειάζονται το φυσικό τους περιβάλλον για να ικανοποιηθούν και να αναπτυχθούν. Ειδικά οι μακριές χρειάζονται φυσικό σμήγμα, το οποίο δεν σχηματίζεται μέσα σε λίγες ώρες, αλλά θέλει λίγες μέρες. Και με το σαμπουάν, φυσικά, το καταστρέφετε.

 Έτσι, αν τα μαλλιά έχουν αυξηθεί καλά, πλύνετε το όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.Ποιος θέλει να μεγαλώσει τα μαλλιά όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πρέπει να θυσιάσει κάτι γι ‘ αυτούς. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν πισίνες κολύμβησης και κήπου, ούτε νερό με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι. Και τυλίγοντας τα μαλλιά σας σε μια πετσέτα; Θα τους σπάσεις. Είναι καλύτερα να πιέσετε απαλά την πετσέτα και στη συνέχεια αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν ελεύθερα.Χτένισμα μαλλιών. Αλλά τους δίνει επίσης φυσικό σμήγμα. Ως εκ τούτου, για να χτένα σίγουρα ναι, αλλά όχι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Και υπεριώδεις ακτίνες από τον ήλιο.

Δεδομένου ότι βλάπτει το δέρμα, έτσι είναι σίγουρα σαφές ότι δεν θα αφήσει τα μαλλιά χωρίς αρνητική επιρροή ούτε. Έτσι τα μαλλιά πάντα κάτω από το καπέλο.Οι λαστιχένιες ζώνες και τα κλιπ μαλλιών πρέπει να επιλέγονται με σύνεση. Στερεά χτενίσματα δεν ωφελούν καθόλου τα μαλλιά. Τα μαλλιά στη συνέχεια μεγαλώνουν λιγότερο επειδή οι ρίζες είναι πολύ άγχος από τη στεγανότητα. Και τα μαλλιά μπορούν να σπάσουν ακόμη και στη θέση του τσίμπημα. Έτσι επιλέξτε ένα χτένισμα μάλλον πιο ελεύθερο, και για εσάς και τα μαλλιά συνολικά πιο άνετα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *